Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Any nou, web novaDes del seu naixement, Fargas ha apostat intensament per les tecnologies de la informació. Vàrem ser dels primers despatxos professionals a incorporar l'ordinador com a pedra angular de l'empresa. I la incorporació de programadors a la nostra plantilla ens permet desenvolupar i adaptar el programari per cobrir les nostres necessitats i les dels nostres clients.

Proves d'aquesta aposta per la tecnologia són el desplegament de Veu-IP i la utilització de sistemes amb Escriptori Remot abans de l'any 2000, així com, la nostra presència online des de 1997.

Fargas.com en 1998

Avui inaugurem un nova pàgina web, amb nous continguts i nou disseny.

La nostra nova web incorpora un motor de cerca personalitzat amb l'aplicació de Google que li permetrà localitzar continguts del nostre sector entre multitud de pàgines seleccionades pels nostres professionals, així com, jurisprudència, legislació i resolucions de l'Administració.

També hem incorporat una nova secció de "Curiositats" on enllaçarem aquells continguts de tercers que, creiem, poden ser interessants per als nostres clients.

A més, pot subscriure's a la nostra “Newsletter” i rebre les novetats més rellevants que afecten a la seva empresa des del botó de “Rep-nos en la teva bústia”, a la dreta d'aquest text.

Mereix una menció especial la nova secció "Col·laboració Internacional": reflex de la nostra aposta per ajudar als nostres clients a internacionalitzar-se. Aquesta pàgina ofereix informació sobre la nostra nova xarxa de col · laboradors en constant expansió perquè, vagi on vagi, tingui algú de confiança per a les qüestions jurídiques, mercantils, tributàries i socials.

El convidem a que visiti www.fargas.com, se subscrigui a la nostra "Newsletter" i, si ho estima oportú, ens enviï els comentaris que desitgi.

Aprofitem l'ocasió per saludar-lo atentament i desitjar-li unes bones festes.

 

L’equip de Fargas 

Notícias Des de Fargas

  • 15 juliol 2020
    Fargas amb Blegal
    Llegir
  • 21 maig 2018

    Bonificació per a empreses amb reduïda sinistralitat


    Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia