Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Bones Festes i Feliç Any NouBenvolgut/a client/a i amic/a,

 

Tanquem 2013 amb un sabor agredolç. Noves disposicions legals de dubtosa eficàcia, la creixent pressió de l'administració pública i indicadors econòmics contradictoris o poc fiables envien senyals poc clares al mercat. Però com va dir Warren Buffet el 1989,"el temps és amic dels negocis meravellosos, però enemic dels mediocres".

El nostre optimisme ens porta a pensar que 2014 serà, per fi, un any per celebrar, compti amb nosaltres per fer un pas endavant i aprofitar el que el mercat pot oferir, oportunitats de negoci que només sorgeixen en temps convulsos com els actuals.

I si les xifres macroeconòmiques no li semblen un bon auguri o falsament optimistes recordi aquesta cita de John Kenneth Galbraith" les previsions econòmiques només existeixen per fer que l'astrologia sembli respectable".

En aquestes dates assenyalades li enviem el nostre més sincer agraïment per la seva confiança i esperem seguir treballant amb i per al seu negoci el 2014.

 

L'equip de Fargas

Notícias Des de Fargas

  • 15 juliol 2020
    Fargas amb Blegal
    Llegir
  • 21 maig 2018

    Bonificació per a empreses amb reduïda sinistralitat


    Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia