Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Colˇlegi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Bones festes i un prōsper 2018Envoltats de família i amics, gent que ens estima i desitja el millor, és com molts tenim la fortuna de gaudir d´aquestes dates assenyalades que s´acosten.

Acaba un any i comença un altre amb nous propòsits, aventures i projectes. Però no tots són tan afortunats, el futur de moltes persones queda definit i limitat pel lloc on neixen. Persones que no es plantegen que portarà el nou any i sobreviuen dia a dia.

En aquestes dates, pensem en la família, els amics, l´afecte i les tradicions però també és el moment per a la solidaritat.

Per això aquest any volem reivindicar aquestes dates com un moment per a promoure canvis positius en l´entorn on vivim i un punt de trobada entre el que vol donar i el que necessitem rebre. Volem que el futur d´una persona no es defineixi per on va néixer sinó per qui és i que vol fer.

Des de Fargas hem decidit dedicar els recursos que, en aquestes dates, es dediquen a altres menesters donant una sèrie de microcrèdits a persones amb empenta i ganes d´emprendre. La plataforma KIVA gestiona des de 2005 un sistema de microcrèdits d´àmbit mundial amb el qual fins a la data s´ha ajudat a 1,7 milions de persones a finançar els seus projectes per un valor total d´1,07 bilions de dòlars.

Desitgem ser partícips d´aquesta aventura solidària que al llarg dels anys ha demostrat la seva eficàcia ajudant a persones, sense recursos, però amb idees i ganes de treballar a fer realitat els seus somnis i tirar endavant les seves famílies.

Mitjançant la nostra newsletter els mantindrem informats de l´evolució d´aquests microcrèdits.

Per a més detalls sobre el funcionament i els objectius de Kiva poden consultar la seva pàgina web, també pot seguir els projectes finançats.

Salutacions de tot l´equip de Fargas

Notícias Des de Fargas

 • 21 maig 2018

  Bonificaciķ per a empreses amb reduīda sinistralitat


  Llegir
 • 21 maig 2018
  Hisenda sap les entrades i sortides dels seus comptes bancaris i vol que ho sāpigues
  Llegir
 • 16 abril 2018
  Hisenda pot embargar les participacions d´una societat
  Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia