Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

El Reglament Europeu de Protecció de DadesEl pròxim 25 de maig s´acaba el termini de dos anys d´adaptació i començarà a aplicar-se el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, aquesta normativa pot suposar importants canvis per a les empreses.

Alguns dels més rellevants són:

 • El consentiment haurà de ser explicit en qualsevol cas i revocable en qualsevol moment.
 • Cal comunicar qualsevol errada en la seguretat a l´Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) en un termini de 72 hores.
 • Sorgeix la figura del DPO ´data protection officer´ o delegat de protecció de dades que s´encarrega d´identificar tots els possibles riscos i buscar solucions per solucionar-los. Aquesta figura és obligatòria per a organitzacions que compleixen determinats requisits. El reglament estableix una sèrie de proteccions en l´àmbit laboral per al DPO que convé conèixer si la seva empresa està obligada a designar aquest rol.
 • Es contempla el dret a l´oblit (la sol·licitud de què s´eliminin les dades emmagatzemades).
 • S´estableix un límit mínim a partir del qual un menor pot facilitar dades personals sense consentiment del tutor (14 anys en el cas espanyol).

Aquest Reglament pretén generar un major compromís de les organitzacions, públiques i privades, amb la protecció de dades. La gestió de la implementació d´aquest serà clau en cada cas per minimitzar les interrupcions del dia a dia i, per descomptat, les possibles sancions.

Les sancions previstes poden ser tan econòmiques (es contemplen xifres de 10 o 20 milions d´euros o l´equivalent al 2% o el 4% de la facturació anual) com operatives, prohibint o limitant la recol·lecció de dades o la seva transferència.

Aprofitem l´avinentesa per recordar-los el nostre compromís d´ús de la informació per a l´enviament d´informació d´interès empresarial com la present, facturació i comunicacions relatives al seu negoci.

Si ho desitja podem ajudar en aquest procés gràcies al nostre col·laborador Qualia, empresa d´àmbit nacional amb àmplia cobertura i experiència.

No dubti en contactar amb nosaltres per a més informació al respecte. 

 

 

Contingut cedit per B·legal.

Notícias Des de Fargas

 • 15 juliol 2020
  Fargas amb Blegal
  Llegir
 • 21 maig 2018
  Hisenda sap les entrades i sortides dels seus comptes bancaris i vol que ho sàpigues
  Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia