Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Feliç Any NouBenvolgut/da client/a i amic/ga, 

Sembla ser que 2014 pot haver marcat un punt d’inflexío en la davallada econòmica, els indicadors de “crisi” s’han suavitzat i fan pensar que podríem trobar-nos en aquella “planícia” que precedeix a la recuperació econòmica.

Desconeixem si 2015 formarà part d’aquesta planícia, d’una nova davallada o, potser, d’un nou període d’expansió econòmica i creació de llocs de treball. En qualsevol cas l’animem a seguir endavant, aprofitar el que el mercat li ofereixi i prendre aquelles oportunitats que només sorgeixen en temps convulsos com els actuals.

Per la nostra part seguirem treballant per a mantenir-lo al dia dels constants canvis normatius mentre preparem un nou i ambiciós projecte que ens permeti dur l’assessorament empresarial a noves fites i afermar la nostra posició com a referents de qualitat, professionalitat, transparència i compromís.

En aquestes dates senyalades li enviem el nostre més sincer agraïment per la seva confiança i esperem continuar treballant per i amb el seu negoci al 2015. 

L’equip de Fargas.

 

Notícias Des de Fargas

 • 31 gener 2018
  El Reglament Europeu de Protecció de Dades
  Llegir
 • 15 novembre 2017
  Model 232 data límit 30 de novembre
  Llegir
 • 01 novembre 2017
  La nova Llei d´Autònoms
  Llegir
 • 19 octubre 2017
  Assetjament sexual en el lloc de treball
  Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia