Colegiados y Asegurados

La garantía de 3 colegios profesionales y un seguro de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creemos que la ética profesional obliga a asumir los posibles errores cometidos. Los profesionales de nuestro equipo están colegiado en el Colegio de Economistas de Catalunya, el Colegio de Abogados de Barcelona y el Colegio de Graduados Sociales de XX respectivamente y cuenta con la protección de un seguro de Responsabilidad Civil.

Trabajamos día a día para mejorar y adaptar nuestros métodos y procesos de control interno pero incluso ante un eventual error, usted estrá protegido.

Fargas
Asesoría fiscal y laboral Fargas

Feliç any nouBenvolgut client/a i amic/amiga,

La situació econòmica sembla trobar-se en un punt d’inflexió, com comentàvem en la nostra última carta de 2014. Diversos sectors mostren clares senyals de millora i confiem en que el teixit empresarial servirà d’engranatge per a transmetre aquests senyals a la resta de l’economia.

Si 2014 era l’any de “tocar fons”, 2015 haurà marcat l’any del “pre escalfament”. Ara, 2016 es planteja com un exercici ple d’oportunitats i possibilitats.

Animem als nostres clients a sobreposar-se als dubtes e incerteses que la situació política nacional projecten sobre l’economia i a afrontar l’any vinent amb ímpetu, ànim i voluntat de superar noves fites.

Per part nostra continuarem treballant per a manternir-los al dia dels constants canvis normatius mentre seguim treballant en afermar la nostra posició com a referents de qualitat, professionalitat, transparència i compromís.

En aquestes dates senyalades els enviem el nostre més sincer agraïment per la seva confiança i esperem seguir treballant amb i per al seu negoci al 2016.

 

L’equip de Fargas.

Noticias Desde Fargas

 • 31 enero 2018
  El Reglamento Europeo de Protección de Datos
  Leer
 • 15 noviembre 2017
  Modelo 232 fecha límite 30 de noviembre
  Leer
 • 01 noviembre 2017
  Nueva Ley del Trabajo Autónomo
  Leer
 • 19 octubre 2017
  Acoso sexual en el lugar de trabajo
  Leer

Ver todas las noticias

Recíbenos en tú buzón