Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 15/11/2017 Model 232 data límit 30 de novembre

  Tal com avançavem en la news anterior ha canviat la forma de declarar les operacions entre entitats vinculades i amb les situades en paradisos fiscals. Prèviament aquestes s´incloïen parcialment en el mateix Impost de Societats. 

  Llegir
 • 01/11/2017 La nova Llei d´Autònoms

  L´anomenada nova Llei d´Autònoms (Llei 6/2017 de reformes urgents del Treball Autònom) publicada el passat dia 25 d´octubre al Butlletí Oficial de l´Estat Espanyol avança un seguit de reformes que en major o menor mesura donen resposta a demandes que aquest col·lectiu reclama des de fa temps.

  Resumim en aquesta circular les principals novetats:

  Llegir
 • 19/10/2017 Assetjament sexual en el lloc de treball

  El recent escàndol vinculat amb el productor de Hollywood Harvey Weinstein ha reobert la conversa sobre l´assetjament sexual en el lloc de treball.

  Més enllà dels requisits mínims legals, que varien en funció de la grandària de l´empresa i el seu conveni col·lectiu i/o d´empresa, és deure de qualsevol empresari i empresària prendre responsabilitat real sobre aquests assumptes. Descriure un Protocol Intern d´Assetjament com a document teòric sense una implementació pràctica ni mecanismes de supervisió, el buida de contingut amb el qual es poden agreujar els problemes en cas de donar-se situacions que aquest havia d´evitar.

  Llegir
 • 10/10/2017 Que suposa el trasllat de la seu social de la meva empresa?

  Recentment ha tingut gran repercussió mediàtica la decisió, per part d´algunes entitats financeres, de traslladar el seu domicili social fora de Catalunya. Aquesta qüestió però, no és exclusiva de les grans corporacions, la petita i mitjana empresa es planteja també si hauria de prendre mesures semblants.

  Llegir
 • 03/10/2017 Impostos trimestrals del proper dia 20 d´octubre

  Degut a les contínues consultes rebudes, exposem breument algunes notes rellevants de la dita Llei de Transitorietat en els àmbits que, com a clients els hi pot interessar. Com saben, la norma està suspesa per el Tribunal Constitucional, però més enllà de la seva aplicació o no, és la nostra obligació com a professionals donar resposta a les inquietuds dels nostres clients.

  Llegir