Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 31/01/2018 El Reglament Europeu de Protecció de Dades

  El pròxim 25 de maig s´acaba el termini de dos anys d´adaptació i començarà a aplicar-se el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, aquesta normativa pot suposar importants canvis per a les empreses.

  Alguns dels més rellevants són:

  Llegir
 • 25/12/2017 Bones festes i un pròsper 2018

  Envoltats de família i amics, gent que ens estima i desitja el millor, és com molts tenim la fortuna de gaudir d´aquestes dates assenyalades que s´acosten.

  Acaba un any i comença un altre amb nous propòsits, aventures i projectes. Però no tots són tan afortunats, el futur de moltes persones queda definit i limitat pel lloc on neixen. Persones que no es plantegen que portarà el nou any i sobreviuen dia a dia.

  Llegir
 • 15/11/2017 Model 232 data límit 30 de novembre

  Tal com avançavem en la news anterior ha canviat la forma de declarar les operacions entre entitats vinculades i amb les situades en paradisos fiscals. Prèviament aquestes s´incloïen parcialment en el mateix Impost de Societats. 

  Llegir
 • 01/11/2017 La nova Llei d´Autònoms

  L´anomenada nova Llei d´Autònoms (Llei 6/2017 de reformes urgents del Treball Autònom) publicada el passat dia 25 d´octubre al Butlletí Oficial de l´Estat Espanyol avança un seguit de reformes que en major o menor mesura donen resposta a demandes que aquest col·lectiu reclama des de fa temps.

  Resumim en aquesta circular les principals novetats:

  Llegir
 • 19/10/2017 Assetjament sexual en el lloc de treball

  El recent escàndol vinculat amb el productor de Hollywood Harvey Weinstein ha reobert la conversa sobre l´assetjament sexual en el lloc de treball.

  Més enllà dels requisits mínims legals, que varien en funció de la grandària de l´empresa i el seu conveni col·lectiu i/o d´empresa, és deure de qualsevol empresari i empresària prendre responsabilitat real sobre aquests assumptes. Descriure un Protocol Intern d´Assetjament com a document teòric sense una implementació pràctica ni mecanismes de supervisió, el buida de contingut amb el qual es poden agreujar els problemes en cas de donar-se situacions que aquest havia d´evitar.

  Llegir