Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 10/10/2017 Que suposa el trasllat de la seu social de la meva empresa?

  Recentment ha tingut gran repercussió mediàtica la decisió, per part d´algunes entitats financeres, de traslladar el seu domicili social fora de Catalunya. Aquesta qüestió però, no és exclusiva de les grans corporacions, la petita i mitjana empresa es planteja també si hauria de prendre mesures semblants.

  Llegir
 • 03/10/2017 Impostos trimestrals del proper dia 20 d´octubre

  Degut a les contínues consultes rebudes, exposem breument algunes notes rellevants de la dita Llei de Transitorietat en els àmbits que, com a clients els hi pot interessar. Com saben, la norma està suspesa per el Tribunal Constitucional, però més enllà de la seva aplicació o no, és la nostra obligació com a professionals donar resposta a les inquietuds dels nostres clients.

  Llegir
 • 03/10/2017 Canviï la seva base de cotització d´autònoms o la quota mensual per adaptar-la a les seves necessitats

  Li recordem que fins a l´1 de novembre pot modificar la seva base de cotització d´autònoms i la quota a pagar dins dels límits permesos segons la seva edat. Els canvis realitzats ara tindran efectes a partir de l´1 de gener de l´any següent.

  Llegir
 • 28/09/2017 Què és el codi LEI? Necessito un?

  El codi LEI (Legal Entity Identifier) és un codi alfanumèric de 20 caràcters (estàndard ISO 17442) que identifica a les entitats legals en l´àmbit mundial. El LEI és únic, permanent, consistent i portable per a cada entitat.

  Llegir
 • 01/03/2015 Recordi presentar el model 720 de declaracions de béns a l’estranger

  Al 2015 tots els obligats a presentar la declaració informativa de béns a l’estranger hauran d’omplir el model habilitat a aquests efectes per l’Administració Tributària, extremant les seves precaucions respecte a la informació facilitada, doncs el règim aplicador de sancions previst en cas de donar-se informació inexacte o incompleta és molt sever.

  Llegir