Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 31/12/2014 Feliç Any Nou

  Benvolgut/da client/a i amic/ga, 

  Sembla ser que 2014 pot haver marcat un punt d’inflexío en la davallada econòmica, els indicadors de “crisi” s’han suavitzat i fan pensar que podríem trobar-nos en aquella “planícia” que precedeix a la recuperació econòmica.

  Llegir
 • 20/10/2014 Més impostos per als lloguers a Catalunya

  Fins a la data podíem dividir els arrendaments en dues classes: els que estan gravats per IVA, per referir-se a locals o habitatges destinats a oficines, i els que es troben exempts d'aquest impost, per estar relacionats amb habitatges.

  Llegir
 • 15/09/2014 Com ens afectaran les futures reformes de la Llei general tributària i la Llei de l\\\\\\\'IVA

  En els últims mesos han anat prenent forma les línies generals de dos avantprojectes de llei que afecten dues normes vertebradores del nostre ordenament fiscal com són la Llei general tributària (LGT) i la Llei de l'IVA. Els objectius perseguits per aquesta important remodelació legislativa són, segons se'ns indica, la millora de la seguretat jurídica, la prevenció del frau fiscal i l'augment de l'eficàcia de l'Administració Tributària.

  Llegir
 • 25/08/2014 Inminent llei Col·legis Professionals

  La ja imminent Llei de Serveis i Col·legis Professionals ha provocat un sisme a les escoles i associacions professionals de tot Espanya. Aprofitant l'obligatòria translació estatal de la normativa comunitària, l'executiu ha emprès mesures liberalitzadores contra la qual es considerava una regulació fragmentària, obsoleta i excessiva en matèria de requisits d'accés a les diferents professions, reduint de 80 a 38 les de col·legiació obligatòria i exercint un major control sobre els ingressos dels col·legis professionals en nom de la transparència.

  Llegir
 • 26/05/2014 Millores en la Defensa de Consumidors i Usuaris

  La Llei 3/2014, de modificació de la Llei General de Defensa de Consumidors i Usuaris, ha introduït alguns importants canvis en matèria de contractació a distància i fora d'establiment mercantil.

  Llegir