Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Colˇlegi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 25/08/2014 Inminent llei Colˇlegis Professionals

  La ja imminent Llei de Serveis i Col·legis Professionals ha provocat un sisme a les escoles i associacions professionals de tot Espanya. Aprofitant l'obligatòria translació estatal de la normativa comunitària, l'executiu ha emprès mesures liberalitzadores contra la qual es considerava una regulació fragmentària, obsoleta i excessiva en matèria de requisits d'accés a les diferents professions, reduint de 80 a 38 les de col·legiació obligatòria i exercint un major control sobre els ingressos dels col·legis professionals en nom de la transparència.

  Llegir
 • 26/05/2014 Millores en la Defensa de Consumidors i Usuaris

  La Llei 3/2014, de modificació de la Llei General de Defensa de Consumidors i Usuaris, ha introduït alguns importants canvis en matèria de contractació a distància i fora d'establiment mercantil.

  Llegir
 • 25/03/2014 Encripta sempre les teves dades

  Recents notícies han donat motiu a empresaris i particulars per témer que es produeixi un ús indegut per part de tercers de les dades contingudes en els seus ordinadors, així com, l'accés indiscriminat a les dades que aquests puguin dur a terme en casos de pèrdua o sostracció dels equips.

  Llegir
 • 05/03/2014 Vāreu comprar sobre plānol? Que pagui el banc!

  La insolvència endèmica de les promotores i constructores espanyoles des de l'inici de la crisi econòmica ha provocat que molts dels seus clients no hagin pogut recuperar les quantitats dipositades a compte pel preu dels seus habitatges, en declarar-se en concurs de creditors i veure’s impossibilitats a recuperar els seus diners.

  Llegir
 • 03/03/2014 Deducciones I+D+i Llegir