Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Notícies

Des de 2008 nostre equip produeix i distribueix online de forma regular circulars i informes sobre les novetats jurídiques i econòmiques més rellevants. Aquest conjunt acumulat de coneixements i publicacions són amb plena vocació didàctica i de lliure distribució segons la llicència d'atribució de Creative Commons (CC-BY), pel que les pot reproduir lliurement sempre que citi la font.

Procurem seleccionar notícies i novetats d'interès acostant-les al públic d'una manera agradable i entenedora per al lector no expert en la matèria.

Rebeu-nos a la bústia

Els convidem a que les consultin i comparteixin:

 • 28/12/2013 Nueva declaración de actividades fraudulentas,

  Ministro Montoro: "Ahora los delincuentes lo harán todo: delinquir, confesar y encerrarse. No harán falta jueces, ni inspectores ni nada. Sólo buenas maneras y una buena educación por parte de los que defrauden."

  Llegir
 • 24/12/2013 Criterio de caja en la recaudación del IVA

  El prometido y largamente esperado criterio de caja, que -con las salvedades que se detallarán- permitirá a los contribuyentes no ingresar el IVA a Hacienda hasta que lo hayan cobrado.

  Llegir
 • 24/12/2013 Bones Festes i Feliç Any Nou

  Benvolgut/a client/a i amic/a,

  En aquestes dates assenyalades li enviem el nostre més sincer agraïment per la seva confiança i esperem seguir treballant amb i per al seu negoci el 2014.

  Llegir
 • 18/12/2013 Any nou, web nova

  Avui inaugurem una nova pàgina web, amb nous continguts i disseny. Cercador personalitzat, Newsletter, Curiositats, Col·laboració Internacional i molt més.

  Llegir