Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

ColĚlegi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
Assessoria fiscal i laboral Fargas

Sistema RED i notificacions electr˛niques, nova obligaciˇ per a treballadors aut˛nomsSistema RED i notificacions electròniques, nova obligació per a treballadors autònoms

El govern ha publicat al BOE d´ahir l´Ordre Ministerial ESS/214/2018, de l´1 de març, que modifica l´Ordre ESS/484/2013, que regula el Sistema RED i estableix l´obligatorietat d´incorporació al mateix per a tots els col·lectius de treballadors per compte propi (autònoms).

Quan aquesta Ordre entri en vigor (l´1 d´abril de 2018), la Seguretat Social (seguint uns terminis d´adaptació) deixarà d´enviar notificacions en paper com feia habitualment, donant per notificat de facto aquells casos en què l´obligat no s´hagi donat d´alta en el servei de notificacions electròniques.

Actualment les persones jurídiques (societats) ja venen rebent de forma exclusivament electrònica les notificacions tant de la TSGG com d´Hisenda. Aquesta nova ordre és el primer pas per ampliar l´ús massiu del mitjà electrònic a les persones físiques.

Si ho desitja, nosaltres podem ajudar-lo a realitzar el tràmit d´alta del certificat digital (que és gratuït si es realitza en persona a la TSGG - sense cita prèvia- o a la AEAT -amb cita prèvia-). Un cop tingui el seu certificat pot optar per diferents opcions:

 1. Fer-se càrrec personalment d´entrar a la seu electrònica cada cop que rebi un correu electrònic o SMS avisant que s´hi ha posat a disposició un document per descarregar. Recordi que existeixen terminis per la descàrrega i resposta i que la posada a disposició, no la descàrrega, equival a la notificació.
 2. Autoritzar el seu número d´afiliació al nostre sistema RED i encarregar-nos la vigilància de les seves notificacions. Amb aquesta opció nosaltres ens farem càrrec de revisar de forma diària les notificacions i fer-se-les arribar o atendre-les.

  Amb aquesta alternativa també tindrà la possibilitat de, des del nostre autoritzat a realitzar les gestions que necessiti en el seu nom com canvis de bases, canvis de compte bancari, domicili, telèfon o correu electrònica. Aquestes gestions, que actualment es poden realitzar en finestreta es preveu només es podran realitzar de forma electrònica en un pròxim futur.

El cost d´aquests serveis, que inclou la vigilància de notificacions de la TSGG i la AEAT és de 57 euros anuals (1,1, euros setmanals).

El seu contacte habitual a l´àrea laboral pot resoldre qualsevol dubte que tingui respecte a aquestes mesures i el procés per estar al dia.

Si desitja que l´ajudem a realitzar el tràmit d´obtenció del certificat digital i opta per la segona alternativa en la qual nosaltres ens encarregarem de la recepció i revisió diària de notificacions si us plau, respongui a aquest correu o contacte amb el responsable del seu compte el més aviat possible. Els propers mesos es preveu que aquestes mesures provoquin cues a les diferents delegacions de la TSGG.

Notícias Des de Fargas

 • 15 juliol 2020
  Fargas amb Blegal
  Llegir
 • 21 maig 2018

  Bonificaciˇ per a empreses amb redu´da sinistralitat


  Llegir

Veure totes les notícies

Rebeu-nos a la bústia