Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas
asesoria barcelona

Testimonis

Valorem la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres, ens seiem al seu costat sentint els seus èxits i fracassos com els nostres atresorant el seu reconeixement i gratitud pel treball realitzat.

Aquesta secció recull alguns reconeixements públics dels què ens sentim orgullosos.

  • “Fargas és una empresa dinàmica i flexible que entén les nostres necessitats. Ens ofereix un vestit fet a mida que ens permet concentrar-nos en les nostres activitats. Ens ajuda a millorar l'eficiència en la nostra empresa.”

    Francisco Ridao

  • “El que més valorem de Fargas és l'alta experiència professional del seu equip que permet una ràpida resposta a les necessitats de l'empresa i flexibilitat per resoldre qualsevol tipus de situació.”

    Albert Garcia
    Uvinum / Verticom