Col·legiats i Assegurats

La garantia de 3 col·legis professionals i una assegurança de RC

Col·legi d'Advocats de BarcelonaCol·legi de Graduats Socials de BarcelonaCol·legi d'Economistes de Catalunya

Creiem que l'ètica professional obliga a assumir els possibles errors comesos.

Els professionals del nostre equip estan col·legiats al Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i el Col·legi de Graduats Socials de XX respectivament i comptem amb la protecció d'una assegurança de Responsabilitat Civil.

Treballem dia a dia per millorar i adaptar els nostres mètodes i processos de control intern però, fins i tot, davant d'un eventual error, vostè està protegit.

Fargas

Sobre Nosaltres

Fargas, més que una marca, és una història. Una història que comença el 1983. Una empresa familiar amb un fort enfocament emprenedor que creu en l'experiència i formació contínua dels seus recursos humans.
Li oferim un equip de professionals competents i compromesos que treballen per oferir un millor servei dia a dia per tal d'aportar-li la tranquil•litat que mereix..

Veure més

assessoria laboral barcelonaEconomistes

Treballi amb un equip d'economistes, advocats i altres professionals experts en diferents àmbits preparats per oferir un assessorament integral i exclusiu on i quan ho necessiti.

Veure més

assessoria laboral barcelona

Notícies des de Fargas

Estem sempre al dia de les novetats que l'afecten. Consulti les nostres notícies.

Subscrigui's al butlletí!

advocats barcelonaAdvocats

Treballi amb un equip d'economistes, advocats i altres professionals experts en diferents àmbits preparats per oferir un assessorament integral i exclusiu on i quan ho necessiti.

Veure més

assessoria laboral barcelonaAssessors

Un equip d'advocats laboralistes i graduats socials de dilatada experiència al seu servei, aconsegueixi que els Recursos Humans es converteixin en el millor capital per a la seva empresa en lloc d'un motiu de preocupació.

Veure més

assessoria laboral barcelonaTestimonis

En Fargas valorem en gran mesura la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres. És una d'aquestes "petites" coses que cal aprendre a valorar i cuidar. Aquesta confiança, sovint, s'ha de guardar en la intimitat, com la relació metge-pacient, i, de vegades, aquesta confiança s'expressa i reconeix públicament. Alguns d'aquests reconeixements públics es recullen aquí per al nostre delit i alegria:

“Fargas és una empresa dinàmica i flexible que entén les nostres necessitats. Ens ofereix un vestit fet a mida que ens permet concentrar-nos en les nostres activitats. Ens ajuda a millorar l'eficiència en la nostra empresa.”

Francisco Ridao

Altres testimonis